37 kilo afgevallen met Grip op Koolhydraten

Carla (38) is 37 kilo afgevallen in 7 maanden Grip op Koolhydraten

Carla plaatste dit mooie bericht in de Grip op Koolhydraten facebookgroep.

Grip op Koolhydraten succesverhaal

Carla (38) is in 7 maanden 37 kilo afgevallen met Grip op Koolhydraten

Carla past nu samen met haar zoontje in haar oude winterjas.

De foto was een spontane actie van Carla. Ze kreeg er natuurlijk veel reacties op in de facebookgroep.
Op mijn vraag aan Carla of ik het bericht mocht delen in een blog en op social media antwoordde ze:

Hallo Yvonne,
Ik heb erover nagedacht (ik moest even aan het idee wennen) en vind het een goed idee om mijn bericht te plaatsen!!
Voordat ik begon heb ik succesverhalen gelezen; nu ben ik zelf een succesverhaal geworden ☺️, hoe leuk is dat!!
Ik hoop dat anderen er door geïnspireerd raken!
Groetjes Carla

Dit is het verhaal van Carla:

Ik wilde al wat langer aan mijn gewicht doen, maar wist niet zo goed hoe. Toen een vriendin mij vertelde over Grip op Koolhydraten (GOK), ben ik mij daarin gaan verdiepen. Daarna wel nog even getwijfeld of het bij mij paste. Ik wilde namelijk niet zomaar ergens aan beginnen. 1 februari ben ik begonnen. De eerste week heb ik me heel slecht gevoeld; daarna ging het alleen maar beter. Met als resultaat dat ik nu 37 kg afgevallen ben in 7 maanden.

Ik ben super blij met GOK. Het is erg fijn dat je ‘s avonds gewoon (of met een hele kleine aanpassing) met de pot mee kunt eten. Vooral als je jonge kinderen hebt. Ik probeer iedere dag een half uur te gaan wandelen; dan stap ik stevig door. Verder geniet ik (bijna iedere dag) van het stukje pure chocolade in mijn uurtje; daar kan ik echt naar uitkijken!

Ik ga nog even door met fase 1; ik ben sinds 2 weken ook begonnen met krachttraining voor het vel wat ik nu over heb. Bij de sportschool zeiden ze dat ik nog jong genoeg ben en mijn huid nog elastisch genoeg is.

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik 30 kg afgevallen met weight watchers. Dat was niet vol te houden; je gaat niet je hele leven lang punten tellen.

Alle Grip op Koolhydraten boeken heb ik in huis; een echte GOK fan 😊

Meer lezen…

Meer succesverhalen? @ Klik dan hier.

Hoe koolhydraatverslaafd ben jij? Klik @hier voor 20 korte Ja/Nee vragen met gelijk de resultaten in beeld.

[av_dropcap2 color=”green” custom_bg=”#444444″]@[/av_dropcap2] Fase 1 Grip op Koolhydraten 

(Her)starten met koolhydraatbeperking ? Lees dan de @5 Beginnerstips Grip op Koolhydraten

 

Grip op Koolhydraten boeken

Basisboek Opgewicht

Grip op Koolhydraten – dagmenu’s

Voedingsplanner

Productenwijzer