Grip Op Koolhydraten

In mei 2017 is het boek Grip Op Koolhydraten – Dagmenu’s, richtlijnen en recepten – van Yvonne Lemmers verschenen.

Een vierde boek met o.a. basisrichtlijnen, voedzame en makkelijke recepten en 70 nieuwe en handige dagmenu’s mét voorbeelden van koolhydratenuurtjes. Met ondersteunende informatie om Grip Op Koolhydraten tot je eigen succes te maken.

Wat is het verschil met de 3 eerdere Grip op Koolhydraten boeken?

Dit vierde boek Grip op Koolhydraten is aanvullend op het basisboek OPGEWICHT.
Het nieuwe boek bevat wel de richtlijnen en ook de lijsten uit het basisboek.

Grip op Koolhydraten Kookboek 1 en 2 bevatten beide ook veel lekkere en makkelijke recepten en voorbeelddagmenu’s. Een goede basis voor veel afwisseling en variatie om Grip op Koolhydraten tot je leefstijl te maken. In Kookboek 1 en 2 staan de richtlijnen in een verkorte versie weergegeven.

Het basisboek Opgewicht blíjft het handboek met daarin de volledige richtlijnen met veel toelichting, voorbeelddagmenu’s en makkelijk te maken recepten. Ook een grote lijst met makkelijke tussendoortjes. Ook fase 2 – Opgewicht blijven – wordt in het basisboek uitgelegd. Dit basisboek wordt door velen inmiddels bestempeld als hun ‘GOK-bijbeltje.’

Voorbeelden van koolhydratenuren

Nieuw in dit vierde boek is dat de koolhydratenuurtjes in de 70 handige dagmenu’s nu ook helemaal uitgeschreven zijn.
In het boek hebben we ook een aantal koolhydratenuren paginagroot in beeld gebracht.
Zo is de indeling van een gebalanceerd koolhydratenuur voor iedereen duidelijk!

70 handige dagmenu’s ingedeeld in 6 categorieën

De 70 dagmenu’s zijn in 6 categorieën ingedeeld, waaronder 10 balansmenu’s om weer snel in het GOK-gareel te komen. Bijvoorbeeld na uitglijders, feestjes, vakanties of bij stilstaan.

Er staan ook menu’s zonder vlees in en vele dagmenu’s die gewoon snel en makkelijk te maken zijn.

Deze dagmenu’s helpen je een eigen eetplan op te stellen wat past in jouw eigen en unieke leefomstandigheden en werkpatroon.

Wees daarom vrij om met de dagmenu’s te spelen. Kies uit wat je lekker vindt en wat past in je dag.

Je kunt hele dagen kiezen, maar je kunt ook wisselen met eetmomenten tussen dagen.

De koolhydraatarme (GOK-groene) en koolhydraatbeperkte (GOK-oranje) recepten in het boek komen terug in de dagmenu’s.

Nieuws over Boeken

Grip op Koolhydraten feestbrood

Grip op Koolhydraten snel en simpel – Nummer 2 in bestseller 60

/
Grip op Koolhydraten snel en simpel – Op nummer 2 binnengekomen in de bestseller 60 in week 40 2021 Hoe trots kun je zijn! Al meer dan 250.000 mensen vielen af met Grip op Koolhydraten (GOK) van diëtist Yvonne Lemmers en met 'Grip op koolhydraten - snel & simpel, in 30 minuten op tafel' is GOK nog toegankelijker geworden! Door het populaire koolhydratenuurtje houdt men deze bewezen succesvolle koolhydraatbeperkte methode wél vol en krijgen mensen met diabetes, overgewicht, een chronische ziekte of iedereen die gewoon wil afvallen een gezonde leefstijl. Dit boek bevat meer dan 90 snelle en simpele recepten en 28 handige dagmenu's. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op!

Kick af van die koolhydraten

/
In Vriendin – Balans van september 2021 stond een mooi uitleg over koolhydraten. Dit artikel is gebaseerd op uitleg over ‘verslaafd aan koolhydraten’ afkomstig uit het basisboek Grip op koolhydraten - Opgewicht.
Grip op Koolhydraten snel en simpel

Grip op Koolhydraten – snel en simpel in 30 minuten op tafel

/
- Grip op Koolhydraten - snel en simpel - in 30 minuten op tafel bevat 90 gok-groene en gok-oranje recepten, waarvan 51 recepten zonder vlees. Deze vegetarische recepten zijn duidelijk met een V aangegeven. Ook staan er 28 handige dagmenu's in. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op! - Al meer dan 250.000 mensen vielen af met Grip op Koolhydraten (GOK) van diëtist Yvonne Lemmers. Deze bewezen succesvolle methode helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Het nieuwe boek Grip op koolhydraten - snel & simpel, in 30 minuten op tafel van Yvonne Lemmers maakt haar succesvolle GOK-methode nóg toegankelijker.