Grip op Koolhydraten – Snelle en Makkelijke Weekmenu’s met 120 recepten

 25,99 incl. btw

Grip op Koolhydraten – Snelle en makkelijke weekmenu’s 
Dit vijfde boek bevat 120 nieuwe recepten en 12 snelle en makkelijke weekmenu’s, waaronder weekmenu’s voor starters, kinderen, ouderen, mensen met een maagverkleining (GBP) en vegetariërs en 2 weekmenu’s volgens GOK-fase-2 (op gewicht blijven). De recepten zijn ingedeeld in GOK-groen (KH-arm) en GOK-oranje (KH-beperkt).

Dit boek is met de grootste zorg samengesteld, maar de uitgever noch de auteur is aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik van de recepten of de gegeven informatie.

Volg het Grip op Koolhydraten programma in overleg met uw huisarts of specialist.

Druk 6 – januari 2022

ISBN 9789021570600

Recensies bekijken of een recensie schrijven? 

Ga dan hier naar Bol.com

Grip op Koolhydraten - Snelle en makkelijke weekmenu's 
In dit boek staan 120 nieuwe recepten en 12 snelle en makkelijke weekmenu’s, waaronder weekmenu’s voor starters, kinderen, ouderen, mensen met een maagverkleining (GBP) en vegetariërs en 2 weekmenu’s volgens GOK-fase-2 (op gewicht blijven). De recepten zijn ingedeeld in GOK-groen (KH-arm) en GOK-oranje (KH-beperkt).
Artsen gaan verandering van leefstijl steeds meer inzetten als middel tegen ziekten, zoals obesitas, diabetes 2 en hart- en vaatziekten.
Koolhydraatbeperkte voeding is een van de pijlers hiervan.

In dit boek (boek 5 van Grip op Koolhydraten) staan de verkorte richtlijnen van Grip op Koolhydraten.
De volledige richtlijnen en de lijsten staan in het basisboek Opgewicht en in boek 4: Grip op Koolhydraten - Richtlijnen, dagmenu's en recepten

In samenwerking met hobbykok Thea Bremer zijn 120 smakelijke recepten tot stand gekomen. Allemaal GOK-proof. De meeste recepten zijn van een foto voorzien. Wel zo uitnodigend!
Ook de recepten van de eerdere Grip op Koolhydraten Kookboek 1 en 2 zijn samen met Thea Bremer tot stand gekomen. Deze boeken bevatten beide ook veel lekkere en makkelijke recepten en voorbeelddagmenu’s. Een goede basis voor veel afwisseling en variatie om Grip op Koolhydraten tot je leefstijl te maken.

Het basisboek Opgewicht blíjft het handboek met daarin de volledige richtlijnen met veel toelichting, voorbeelddagmenu’s en makkelijk te maken recepten en een grote lijst met makkelijke tussendoortjes.
De 5 strategieën van Fase 2 – Op gewicht blijven – worden in het basisboek helemaal uitgelegd. Het basisboek Opgewicht wordt door velen dan ook bestempeld als hun ‘GOK-bijbeltje.’

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grip op Koolhydraten – Snelle en Makkelijke Weekmenu’s met 120 recepten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *