Grip op Koolhydraten – snel en simpel – in 30 minuten op tafel

 25,99 incl. btw

  • Gratis verzending

Grip op Koolhydraten – snel en simpel – in 30 minuten op tafel bevat 90 snelle en simpele recepten en 28 handige dagmenu’s. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op!

 


ISBN 9789021582597 | Druk: 3 | maart 2022  | 192 pagina’s

Recensies bekijken of schrijven?  Ga dan hier naar Bol.com

Koop het boek via de bestelknop hieronder:

Of koop het boek via deze link bij Bol.com

Via je eigen lokale boekwinkel is het boek ook te koop.

GOK Snel & Simpel

Al meer dan 250.000 mensen vielen af met Grip op Koolhydraten (GOK) van diëtist Yvonne Lemmers en met 'Grip op koolhydraten - snel & simpel, in 30 minuten op tafel' is GOK nog toegankelijker geworden! Door het populaire koolhydratenuurtje houdt men deze bewezen succesvolle koolhydraatbeperkte methode wél vol en krijgen mensen met diabetes, overgewicht, een chronische ziekte of iedereen die gewoon wil afvallen een gezonde leefstijl. Dit boek bevat 90 snelle en simpele recepten en 28 handige dagmenu's. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op!

Yvonne schrijft in haar voorwoord:

Ik ben dankbaar en trots dat we met het team van Kosmos weer een mooi boek hebben samengesteld met nieuwe koolhydraatarme (gok-groen) en koolhydraatbeperkte (gok-oranje) recepten.

Dit boek, Simpel en Snel Grip op Koolhydraten, is gemaakt in samenwerking met hobbykok en gok-kanjer Martine van den Brink, bekend van de website De keuken van Martine.

In dit boek staan  90 gok-groene en gok-oranje recepten, waarvan 51 recepten zonder vlees. Deze vegetarische recepten zijn duidelijk met een V aangegeven.

Naast nieuwe recepten hebben we een selectie uit de toprecepten van Martine in dit boek opgenomen, geheel aangepast volgens de richtlijnen van gok. Alle recepten worden stapsgewijs uitgelegd en zijn snel en simpel te maken. De meeste gerechten zijn snel klaar, bij sommige gerechten is het wat langer wachten tot het belletje van de oven of slowcooker rinkelt.

En om het nog makkelijker te maken staan er weer dagmenu’s in dit boek met daarin een aantal van de recepten verwerkt. Maar zoals altijd bij GOK zijn dit slechts voorbeeldmenu’s waar van afgeweken kan worden. Je blijft immers zelf keuzes maken.

Naast de recepten en de menu’s staan in het boek o.a. de verkorte richtlijnen van Grip op Koolhydraten en richtlijnen voor het samenstellen van de maaltijden. Lees die goed door.

Zie voor de volledige richtlijnen van fase 1 en 2 en de groene, oranje en rode lijsten, het basisboek Opgewicht en Grip op Koolhydraten – dagmenu’s, richtlijnen en recepten. Ook erg handig in gebruik is de GOK Productenwijzer in waaiervorm. Deze geeft van meer dan 1600 producten aan of ze gok-groen, oranje of rood zijn.

Via sociale media worden vele persoonlijke gok-ervaringen en succesverhalen gedeeld en bejubeld. In dit boek staat een aantal van deze inspirerende ervaringsverhalen en uitspraken van GOK-kers.

 

Zoals Martine zegt: ‘Als ik het kan, dan kan iedereen het!’

 

Leef je uit in de keuken!

Door de fantastische foodstyling van Hester Oppedijk van Veen en de geweldige fotografie van José van Riele nodigen de perfecte plaatjes in dit boek uit om elk recept uit te proberen. Wat let je? Leef je uit in de keuken en ga koken en bakken. Luister ondertussen naar je favoriete muziek, podcast of luisterboek. Heerlijk toch? Ontspannen aan de slag en voor het goede doel! Jouw eigen goede doel: een energiek en fit lijf. Ga ervoor.

BOEK 7

GOK Snel & Simpel is boek 7 in de reeks van Grip op Koolhydraten.

 

Alle GOK boeken zijn nog verkrijgbaar.
Van het basisboek ligt inmiddels de 17-e druk in de winkels!
.
Grip op Koolhydraten Opgewicht 17-de druk

Zie hier het hele assortiment van GOK-boeken

 

  • De Grip op Koolhydraten boeken zijn met de grootste zorg samengesteld, maar de uitgever noch de auteur is aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik van de recepten of de gegeven informatie.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grip op Koolhydraten – snel en simpel – in 30 minuten op tafel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *