Kookboek 1 & 2

In beide kookboeken van Grip op Koolhydraten staan 24 dagmenu’s en meer dan 120 koolhydraatarme en koolhydraatbeperkte recepten, inclusief de verkorte richtlijnen van het programma.
De kookboeken zijn in samenwerking met diëtiste Yvonne Lemmers en hobbykok Thea Bremer samengesteld. De boeken zijn aanvullend op het basisboek.

Prijs: €17.95 (per kookboek)

Nieuws over Boeken

bloemkoolsalade

Nieuwsbrieven Grip op Koolhydraten

Laatste GOK-nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2022 Archief…
Het borstkankerboek - Anna van Wittenberghe

Het borstkankerhandboek en Grip op Koolhydraten

/
Het borstkankerhandboek – Anna van Wittenberghe Anna van Wittenberghe is een lotgenootje. Anna is schrijfster en vertaalster. Ze heeft een aantal voedingsboeken vertaald. In 2019 kreeg zij zelf borstkanker. Omdat het boek dat zij toen wilde lezen onvindbaar was, schreef ze Het borstkankerhandboek. Yvonne Lemmers: "Zelf heb ik in december 2007 de diagnose borstkanker gehad. Nu dus al 14 jaar geleden. Ik ben er tot nu toe goed doorheen gekomen. Met dank ook aan mijn koolhydraatbeperkte voeding. Anna benaderde mij. Ze had haar boek bijna af maar wilde nog graag een hoofdstuk aan Grip op Koolhydraten toe voegen. Omdat het haar zoveel gebracht heeft."
Grip op Koolhydraten feestbrood

Grip op Koolhydraten snel en simpel – Nummer 2 in bestseller 60

/
Grip op Koolhydraten snel en simpel – Op nummer 2 binnengekomen in de bestseller 60 in week 40 2021 Hoe trots kun je zijn! Al meer dan 250.000 mensen vielen af met Grip op Koolhydraten (GOK) van diëtist Yvonne Lemmers en met 'Grip op koolhydraten - snel & simpel, in 30 minuten op tafel' is GOK nog toegankelijker geworden! Door het populaire koolhydratenuurtje houdt men deze bewezen succesvolle koolhydraatbeperkte methode wél vol en krijgen mensen met diabetes, overgewicht, een chronische ziekte of iedereen die gewoon wil afvallen een gezonde leefstijl. Dit boek bevat meer dan 90 snelle en simpele recepten en 28 handige dagmenu's. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op!