Kookboek 1 & 2

In beide kookboeken van Grip op Koolhydraten staan 24 dagmenu’s en meer dan 120 koolhydraatarme en koolhydraatbeperkte recepten, inclusief de verkorte richtlijnen van het programma.
De kookboeken zijn in samenwerking met diëtiste Yvonne Lemmers en hobbykok Thea Bremer samengesteld. De boeken zijn aanvullend op het basisboek.

Prijs: €17.95 (per kookboek)

Nieuws over Boeken

Grip op Koolhydraten boek 5 met voorbeeldmenu's voor Gastric Bypass

Heb je nog tips voor mensen met een gastric bypass?

/
Grip op Koolhydraten en een Gastric Bypass gaan goed samen. Uitleg: Met een maagverkleining GBP is het van groot belang om dat wat je eet, je lichaam 'voedt' en niet alleen maar 'vult'. Dat je voldoende eiwitten en goede vetten binnen krijgt. En dat je ook strikt de voorgeschreven supplementen in blijft nemen. Nutriëntentekorten (een tekort aan vitamines, mineralen en sporenelementen) liggen op de loer. En als je op celniveau tekorten hebt, dan gaat het lichaam ‘schreeuwen’ om voeding in de vorm van honger! De weekmenu’s 7 en 8 zijn als voorbeeld te gebruiken voor mensen met een maagverkleining. Daarnaast zijn natuurlijk alle 120 recepten in je koolhydraatbeperkte eetpatroon te verwerken.

Nieuwsbrieven Grip op Koolhydraten –

nieuwsbrief Laatste GOK-nieuwsbrief:   Nieuwsbrief…
Het borstkankerboek - Anna van Wittenberghe

Het borstkankerhandboek en Grip op Koolhydraten

/
Het borstkankerhandboek – Anna van Wittenberghe Anna van Wittenberghe is een lotgenootje. Anna is schrijfster en vertaalster. Ze heeft een aantal voedingsboeken vertaald. In 2019 kreeg zij zelf borstkanker. Omdat het boek dat zij toen wilde lezen onvindbaar was, schreef ze Het borstkankerhandboek. Yvonne Lemmers: "Zelf heb ik in december 2007 de diagnose borstkanker gehad. Nu dus al 14 jaar geleden. Ik ben er tot nu toe goed doorheen gekomen. Met dank ook aan mijn koolhydraatbeperkte voeding. Anna benaderde mij. Ze had haar boek bijna af maar wilde nog graag een hoofdstuk aan Grip op Koolhydraten toe voegen. Omdat het haar zoveel gebracht heeft."
Grip op Koolhydraten feestbrood