Aanbieding!

Grip op Koolhydraten – basisboek

Oorspronkelijke prijs was: € 22,50.Huidige prijs is: € 19,95. incl. btw

Dit Grip op Koolhydraten basisboek Opgewicht is een must om het GOK-programma goed te begrijpen en te volgen.
Het bevat veel recepten, lijsten met snelle gerechten én de groene, oranje en rode lijsten die de basis van het programma vormen.
Diëtist Yvonne Lemmers legt uit wat koolhydraatverslaving inhoudt, hoe het werkt en wat het doet met je lichaam (hongergevoel en drang naar eten). Ook beschrijft ze wat je er aan kunt doen om er van af te komen.
Gebruik dit boek om weer lekker in je vel te komen.

GRATIS VERZENDING

Recensies bekijken?
Ga dan hier naar Bol.com

Dit basisboek Opgewicht bevat de volledige richtlijnen van fase 1 (opgewicht komen) en fase 2 (opgewicht blijven) inclusief de groene, oranje en rode lijsten. Het boek bevat ook een aantal voorbeeldmenu's en vele eenvoudig en snel te bereiden smakelijke maaltijden en tussendoortjes.
Je stelt aan de hand van de richtlijnen en de voorbeeldmenu's je eigen menu samen wat past in je leef- en werkpatroon. Alleen dan is een eetpatroon lang vol te houden.

Grip op Koolhydraten is een koolhydraatbeperkt voedingsprogramma met dagelijks het zeer gewaardeerd koolhydratenuurtje. Grip op Koolhydraten geeft de meesten veel energie en verbazend weinig honger/trek. Met opgewicht komen én blijven als resultaat.

17e Druk  - februari 2021

©2009 - Opgewicht - Yvonne Lemmers, diëtist
ISBN 978-90-9024-348-1
Aantal pagina’s: 156
Auteur: Yvonne Lemmers, diëtist
Druk: Incido - Uden
Omslag/ontwerp: Rogier Koning/Xander Kamphuis

---

Dit boek is met de grootste zorg samengesteld, maar de uitgever noch de auteur is aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik van de recepten of de gegeven informatie. Volg het Grip op Koolhydraten-programma in overleg met uw huisarts of specialist.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, foto-kopie, microfilm, internet of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Yvonne Lemmers

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grip op Koolhydraten – basisboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *