Grip op Koolhydraten – Dagmenu’s, richtlijnen en recepten

 25,99 incl. btw

Het vierde boek van Yvonne Lemmers – Grip op Koolhydraten, dagmenu’s, richtlijnen en recepten

Dit boek bevat de basisrichtlijnen, voedzame en makkelijke recepten en 70 nieuwe en handige dagmenu’s mét voorbeelden van koolhydratenuurtjes. Met ondersteunende informatie om Grip Op Koolhydraten tot je eigen succes te maken.

Lees hier wat het verschil is met de andere Grip op Koolhydraten boeken.

Dit boek is met de grootste zorg samengesteld, maar de uitgever noch de auteur is aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik van de recepten of de gegeven informatie.

Volg het Grip op Koolhydraten programma in overleg met uw huisarts of specialist.

Druk 9 – 2020

Recensies van dit boek bekijken?

Ga dan hier naar Bol.com

Dit boek Grip op Koolhydraten is naast het basisboek Opgewicht een goede start om aan de slag te gaan met GOK. 
Het boek bevat de richtlijnen en ook de lijsten uit het basisboek. Met daarnaast vele voorbeelddagmenu's en snelle en makkelijke recepten.

In GOK Kookboek 1 en 2 staan ook veel lekkere en makkelijke recepten en voorbeelddagmenu’s. Een goede basis voor veel afwisseling en variatie om Grip op Koolhydraten tot je leefstijl te maken. In Kookboek 1 en 2 staan de richtlijnen in een verkorte versie weergegeven.

Het boek Opgewicht blíjft het basisboek met daarin de volledige richtlijnen met veel toelichting, voorbeelddagmenu’s en makkelijk te maken recepten. Ook een grote lijst met makkelijke tussendoortjes. Ook fase 2 – Opgewicht blijven – wordt in het basisboek uitgelegd. Dit basisboek wordt door velen inmiddels bestempeld als hun ‘GOK-bijbeltje.’

ISBN 9789021564555

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grip op Koolhydraten – Dagmenu’s, richtlijnen en recepten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *