Jubelberichtje van Ria (51)  in mijn mailbox:

Van 80,5 naar 67 kilo. Ik pas verdorie weer in mijn trouwjurk. Ik kan je niet vaak genoeg bedanken. Bedankt!!!!

Yvonne:

Wauw leuk om te horen Ria!
Je hebt het natuurlijk wel zelf gedaan!
Je bent echt wel heel mooi afgevallen! Je hals en hoofd zijn mooi gebleven en je taille is echt mooi! Zo gezond, stralend en energiek zou je op een vetarme manier met dezelfde kilo’s er niet uitgezien hebben…

Ria:

Ja echt!!!  Ik kan er nog steeds niet over uit, wat DIT met me gedaan heeft. Ik zie mensen om me heen, die ook zo’n koolhydraten figuur hebben en denk: wat doe je jezelf toch aan? Dat ik die kilo’s kwijt ben, is maar een klein onderdeel van alles wat er beter geworden is. Had ik dat maar 25 jaar eerder geweten!
En ik hoef niets ” vol te houden” Eten maken kost iets meer tijd ja. Maar een dag zondigen, en ik voel het direct. Dus dan laat je het een volgende keer wel.

Je vierde boek is trouwens ook een feestje!

Lees verder  om Ria’s vorige jubelbericht en succesverhaal te lezen: ‘Ria heeft weer taille’ 

 

Meer lezen

@Succesverhalen

@Beginnerstips

@Leden GOK-diëtistennetwerk

@Basisboek

@Lid worden forum en facebookgroep Grip op Koolhydraten