Het nieuwe jaar is begonnen.
Weer tijd om op het gewicht te gaan letten.
In de Facebook groep van Grip op Koolhydraten zijn de GOK-kers weer goed van start gegaan.
De puntjes op de i met fase 1 van Grip op Koolhydraten (GOK).
Het koolhydraatbeperkte kunstje werkt iedere keer weer.

Ik wens iedereen een goed gevoed en energiek jaar toe.
Ga ervoor!

Zie hier wat inspirerende voorbeelden:

eitjes gekookt Nicolette

Nicolette: Zo, voorbereidingen in gang, eitjes gekookt. Morgen lekker weer strak aan de GOK, heb er weer zin in!

 

Recept notenmuesli in kookboek 1 pag 41

lunch vezelcrackers met tonijn paula kipping

Paula’s lunch: 2 vezelcrackers met tonijn en wat schijfjes komkommer

gebakken ei ham mayo komkommer carolien meijer

Caroline: Allereerst voor iedereen een gezond en gelukkig 2016! Ik ben blij dat deze rare, vrolijke, onrustige dagen weer voorbij zijn. Ik doe het toch het beste op “rust, reinheid en regelmaat”… 🙂 Lunch voor vandaag: gebakken ei, bestrooid met geraspte kaas, belegd met kipfilet, besmeerd met mayonaise, belegd met komkommer. Jamjam…  🙂

 

Brunch van Chantal Mateijssen

Chantal Mateijsen: Brunch

Jubelberichten

In de FB-groep van Grip op Koolhydraten komen wekelijks mooie jubelberichten met transformatie binnen. De beelden spreken voor zich.
Zie hier het bericht van Chantal Mateijsen (geplaatst met toestemming van de 10-jaar jonger geworden 42-jarige Chantal)

succesverhaal chantal mateijsen min 25 met grip op koolhydraten fbgroep

Chantal Mateijsen: In 6 maanden -25kg. Ik heb nooit goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar dit jaar wel!!! In 2016 gaat er nog minstens 20 kg af!!! ?

Chantal had in 2015 een top jaar met Grip op Koolhydraten en heeft een goed voornemen voor 2016

Chantal Mateijsen: In 6 maanden -25kg. Ik heb nooit goede voornemens voor het nieuwe jaar, maar dit jaar wel!!! In 2016 gaat er nog minstens 20 kg af!!! ?

Jij ook?

Chantal heeft een heel inspirerend dagboek op het forum van Grip op Koolhydraten.

Dit was Chantal’s eerste bericht d.d. 24 juni 2015 in het “dagboek van Chantal bij dagboeken 24”:

Hallo

ik ben Chantal, 42 jaar en heb klachten zoals arthrose in enkel en knie, hielspoor, peesontsteking in enkel, copd, allergieen. Ik ben ook vaak moe, stemmingswisselingen de laatste tijd, vit. D3 tekort, alle spieren in mijn onderlijf doen pijn….het gevoel dat mijn benen mijn lichaam niet meer kunnen dragen. Het advies van de artsen is afvallen…
Ik heb mezelf in het medische forum wat uitgebereider voorgesteld.

Ik hoorde van een collega met diabetes over koolhydraatarm eten, ging me er eens in verdiepen. Kwam op dat moment op facebook berichten tegen over GOK. Boek besteld en begonnen. Ben nu ruim een week bezig en ruim 2,5 kg kwijt. Ik ga de GOK wagen?

Ik ga hier mijn menuutjes invullen en hoop op reacties van mede GOKkers.

Tot schrijfs,

Chantal

Nou die GOk is goed gelukt Chantal!

Informatie forum en besloten FB-groep