Kiki Bertens wint haar partijen op eieren, sushi en kip.

Ook voor Kiki Bertens dus geen koolhydraatrijke glutenrijke voeding zoals brood, pasta en pizza.
Haar coach Raemon Sluiter verzorgt haar goed. Hij bakt ’s morgens eieren voor haar.
Daar wint ze haar partijen op 🙂

Kiki Bertens wint op eieren, sushi en kip

uit: http://www.telegraaf.nl/telesport/tennis/25914222/__Bertens_baas_op_de_baan__.html

 

Kiki Bertens slaat een mannenbal

 

Zie hier de mooie opnames na de overwinning van Kiki op de nummer 3 van de wereld Angelique Kerber.

Ook Novak Djokovic eet al jaren glutenvrij.

Novak Djokovic: Eten om te winnen

Novak Djokovic: Eten om te winnen

Voordelen van koolhydraatbeperktere voeding: Meer zuurstof, sneller herstel en meer energie

Bij minder koolhydraten produceert het lichaam minder koolzuur en minder melkzuur. Dit zijn immers afbraakproducten van de koolhydraatverbranding.
Minder koolzuur betekent in de longen méér zuurstof en in spieren minder melkzuur en dus minder spierklachten en sneller herstel.
Daarbij kan het lichaam bij een lagere insulinespiegel heel goed vetten verbranden (vetverbranding). Urenlang energie uit een onuitputtelijke lichaamsvoorraad vet.

Steeds meer sporters merken de voordelen van koolhydraatbeperking en verkiezen eiwitrijke voeding met meer groente en fruit.

Lees verder:

Koolhydratendebat in Runnersworld Oktober 2012

Meer lezen:

[av_dropcap2 color=”orange” custom_bg=”#444444″]@[/av_dropcap2]  Djokovic wint derde titel Wimbledon op een glutenvrij dieet

[av_dropcap2 color=”orange” custom_bg=”#444444″]@[/av_dropcap2]  Djokovic en het oerdieet van Remko Kuipers

[av_dropcap2 color=”orange” custom_bg=”#444444″]@[/av_dropcap2]  Dafne Schippers levert topprestaties met weinig koolhydraten en meer eiwitten

[av_dropcap2 color=”orange” custom_bg=”#444444″]@[/av_dropcap2]  Dafne Schippers zilver op wk mede door haar voeding

[av_dropcap2 color=”orange” custom_bg=”#444444″]@[/av_dropcap2]  Messi is afgevallen en in topvorm met dank aan minder koolhydraten en pizza