Henny en haar taille

Bericht van Henny op Facebook op 23 juli 2014. 3 jaar na haar start van Grip op Koolhydraten heeft ze nog steeds gewichtsbehoud én een slanke taille ondanks vrijwel geen beweging.

Forumlid Henny heeft een bindweefselziekte, maakt sieraden en is gekluisterd aan een elektrische rolstoel.
Dit is Henny’s voorstelberichtje van maart 2011.
Henny is gestart met GOK en is toen in een jaar ondanks weinig beweging – ze brengt de hele dag vrijwel liggend door – maar met minder koolhydraten, meer vetten en geen LIGHT 20 kilo afgevallen.

Henny plaatste op 23 juli 2014 een bericht in de fb-groep van Grip op Koolhydraten.
“Ik postte vandaag een foto van onderstaand shirt op mijn tijdlijn en in een EDS-groep. (bindweefselziekte) In een reactie werd de opmerking geplaatst: ‘wat een taille heb jij!’
Ja, dat is wat GOK met je doet. Gewoon na drie jaar nog steeds. Zelfs als je de hele dag op bed ligt of in een rolstoel zit met bijna nul beweging. Ook ruim na je vijftigste. Ik geniet mateloos. “

Op de GOK-meeting vertelde Henny me dat ze voorheen altijd helemaal vast zat in haar rolstoel en dat ze er met moeite uit kon komen.
Nu heeft ze ruimte over in de stoel, heeft een slanke taille en een stoere spijkerbroek. Daarbij voelt ze zich zoveel beter dan in haar koolhydraatrijke light tijd.

Trots op Henny!

Lees hier haar verhaal

 

[av_dropcap2 color=”purple” custom_bg=”#444444″]@[/av_dropcap2] Meer succesverhalen