Er staan weer mooie enthousiaste berichten over vakantiekilo’s en herkenbare reacties in de Facebookgroep van Grip op Koolhydraten (GOK).
GOKKEN in dit berichtje staat voor “eten volgens de eet-methode Grip op Koolhydraten“.

Met toestemming van Mira plaats ik haar bericht en de reacties in deze blog over vakantiekilo’s

Vrijwel geen vakantiekilo’s en voel me goed!

Mira komt zonder vakantiekilo's terug en voelt zich goed!

Mira had voor haar vakantie stress over eten. Of !

Mira: Bizar zeg… zit in onze 2e vakantieweek in Frankrijk. Van tevoren had ik veel ‘stress’ over het eten. Ik dacht: laat maar gaan dat GOKKEN. Veel te lastig op vakantie. Maar in mijn achterhoofd wel steeds dat stemmetje: hallo kilo’s…

En wat blijkt, ik GOK hier gewoon. Het zit blijkbaar zó in mijn systeem dat ik helemaal niet meer anders WIL en KAN eten. Ik grijp automatisch naar de juiste producten en voel me er zo goed bij.
En ik altijd maar denken dat n vakantie ongezellig was doordat ik niet kon snoepen. Wat een onzin zeg, IK VOEL ME GOED !!!!!

Yolanda: Ah dat is fijn om te horen (wij gaan ook naar Frankrijk 😉). Ik Gok al jaren gewoon door in mijn vakantie en daardoor kom ik eigenlijk ook nooit aan. Ik geniet met volle teugen, maar blijf wel dicht bij Gok 😃

Mira: Yolanda supergoed, maar ik dacht altijd dat ik dat niet kon. Maar het is een automatisme geworden.

Saskia: Wat leuk te lezen! Ben nu ook op vakantie (wel in NL) en zelfs begonnen met GOK🙈😊

Lonny: Ik gok ook gewoon in de vakantie. Ben twee weken ervoor begonnen, heb spullen (omeletmaker 😂) meegenomen en ga hier gewoon vrolijk verder. Eerste keer dat ik geen vakantiesouvenir in kilo’s meeneem!

Mira: Improviseren op vakantie. Lekkere salade GOK-proof

Bericht van 12 augustus 2019

Mira: Yihaaaaaa terug van 2 weken Frankrijk en slechts 2 kilo aangekomen. Ben zo blij en t ging allemaal zo vanzelf op vakantie. Ik durf wel te zeggen dat GOK-en mijn levensstijl is geworden. WILDE ook niet anders meer eten op vakantie.
En die 2 kilo is zeker te weten het gevolg van Franse wijn en kaas 😂😂😂

 

Mira heeft vrijwel geen vakantiekilo’s en weet nu dat GOK haar levensstijl geworden is!  Na 1 dag fase 1 Grip Op Koolhydraten (GOK) alweer 1 kilo kwijt.

Heb werkelijk ALLES al geprobeerd

Mira voegde via de FB-chat nog het volgende toe:

Ik kan er niet over uit hoe goed het gaat. Zeker niet als je mij kent…. heb werkelijk ALLES al geprobeerd 🙈

En t afvallen is niet eens heel belangrijk voor me. Ben maar iets van 5 kilo te zwaar.
Maar gewoon de RUST die ik ervan heb. Voel me zo fit!

 

Meer weten:

[av_dropcap2 color=”red” custom_bg=”#444444″]1[/av_dropcap2]Op vakantie beginnen met afvallen? Dat kan. Goed zelfs! Met tips!

[av_dropcap2 color=”red” custom_bg=”#444444″]2[/av_dropcap2]Beginnerstips Grip op Koolhydraten

[av_dropcap2 color=”red” custom_bg=”#444444″]3[/av_dropcap2]Forum lidmaatschap en Facebook groep