Primeur Grip op Koolhydraten in Tiel en Ede

 

Op 29 april 2017 was er voor het eerst een #BookstoreDayNL bij de fysieke boekhandel. Auteurs krijgen de gelegenheid om de mens achter het boek te laten zien. Voor mij dus een mooie dag om een aantal van mijn ‘fans’ te mogen ontmoeten.

Uitgeverij VBK/Kosmos had geregeld dat ik in Tiel en in Ede 1,5 uur aanwezig zou zijn.

Het is voor mij een bijzondere dag geworden, want deze boekwinkels Boek en Buro in Ede en boekhandel Arentsen in Tiel hadden de primeur om mijn vierde boek Grip op Koolhydraten te verkopen.

Ik heb met veel plezier de eerste exemplaren dus zelf mogen verkopen in de winkel. En natuurlijk voorzien van een persoonlijke boodschap.

Marjan was de eerste die ik een exemplaar mocht overhandigen! Zie hieronder Marjan’s reactie die ze op Facebook geplaatst heeft. Met deze eerste recensie ben ik natuurlijk helemaal blij!

 

Impressie van de dag:

 

Medewerker Jolande van Boekhandel Arentsen in Tiel vertelde:  “Al jarenlang worden de boeken van Grip op Koolhydraten in Tiel goed verkocht.”  Jolande :”Ik vind dit nieuwe boek erg mooi en vooral heel toegankelijk. Het zal veel mensen aanspreken.” Voor het nieuwe boek Grip op Koolhydraten kun je dus in Tiel terecht.

 

Marjan mocht ik als eerste mijn nieuwe boek verkopen! Bedankt Marjan voor je enthousiasme en je mooie recensie! Blij mee!

Mijn schoonzus Monique kwam ook nog even snel een boek kopen.

Ook zo leuk dat in Tiel mijn tennismaatje Monique een boek kwam ‘scoren’. Monique behoorde tot het groepje tennismeiden van tennisclub LEWABO uit Beneden-Leeuwen waarmee ik mijn koolhydraatbeperkte diëtisten carrière in november 2004! mee begon. En na dat eerste tennis-dieetgroepje, volgde groep 2, 3 etc. en nu zijn we meer dan 150.000 boeken verder… en al meer dan 12 jaar verder. Er is wel heel wat veranderd in voedingsland. In 2004 was alles vetarm en light en nu is de hele wereld bewust van het feit dat je koolhydraten de vetmakers zijn! Mooi en bijzonder om deze voedingsrevolutie bijgedragen te hebben! Met dank aan al die levende reclameblokken en het delen daarvan op de social media! Dat koolhydraatbeperking werkt kan niet meer ontkent worden!

 

Ik wist dat Karin (van de mooie quote achter op het boek) met haar man zou komen. Was erg fijn om hen te spreken en vooral hun enthousiasme over grip op koolhydraten te horen. Karin en haar man zijn begin 2015 begonnen met GOK, vele kilo’s afgevallen en volgens hun eigen woorden laten ze GOK nooit meer los! Ze zijn energiek, voelen zich prima, hebben nooit spierpijn na intensief sporten, eten geweldig lekker en behouden beiden al jaren hun slanke lichaam. Karin en Rainaldo bedankt! —- Voor het succesverhaal van Karin zie de link onderaan deze blog. Karin is een van de succesverhalen waar ik een blog van gemaakt heb.

 

Paulette kwam speciaal vanuit Amsterdam voor de persoonlijke boodschap en ‘instraling’. Na jarenlang jojoën met vetarme diëten is bij Paulette nu ook de knop om. Ze gaat voor Grip op Koolhydraten. Succes Paulette.

Zo leuk om mijn naamgenote Yvonne uit Ede te mogen ontmoeten. Yvonne is vanaf 2010 al met Grip op Koolhydraten bezig en heeft al mijn boeken in bezit. Leuk om te zien hoe intensief de boeken gebruikt zijn – ze liggen altijd in haar keuken binnen handbereik – en dat alle boeken nog heel zijn! Ze ging nu voor het kwartet!

Mooie uitstalling van Grip op Koolhydraten bij Ede. Dank je wel Boek en Buro Ede en Emiel Hendrik van VBK/Kosmos. Succes met de verkoop in Ede en omgeving! Geweldig mooie zaak en enthousiast verkoopteam!

 

Alle klanten de zaak uit en nog even napraten. De boeken liggen klaar om verkocht te worden!

Tot zover mijn verslag van een dag waarop ik me besef dat er toch best veel mensen blij en energiek zijn en lekker eten.
Ik vermoed dat met dit nieuwe mooie toegankelijke boek nog veel meer mensen blij zullen worden.

 

 

De volgende meet & greet staat gepland op 12 mei in Nijmegen

Ben jij erbij ?
Voor meer info en aanmelden klik op het tekstplaatje hieronder.

Karin: Mijn succesverhaal met Grip op Koolhydraten

 

Grip op Koolhydraten Video en inkijkexemplaar

 

NIEUW: Grip Op Koolhydraten