Uit mijn mailbox:

Per toeval

Hoi Yvonne,

Per toeval was ik geïnteresseerd geraakt in koolhydraatarme dieten. Ik sportte namelijk best veel, en had een goede spieropbouw, maar net dat ene vetje op mijn buik kreeg ik er niet af!

Ik begon met Atkins, maar dat leek me niet echt helemaal gezond en erg heftig, dus ik zocht verder en kwam jouw boek tegen.

Heb het meteen besteld en inmiddels ben ik een maand of twee bezig. De eerste twee weken at ik helemaal geen koolhydraten om de vetverbranding aan te wakkeren en daarna ben ik steeds vaker een koolhydratenuurtje gaan toevoegen.

Gripopkoolhydraten.nl

Gripopkoolhydraten.nl

Ik was echt dat trillende, hongerige mens uit je boek: ik at veel te veel brood, ontbijtkoek en andere troep en het verbaast me hoe weinig ik inmiddels aan eten denk op een dag! Ik voel me veel beter en een uitglijdertje hier en daar gelaten, vind ik het allemaal prima vol te houden. Ik ben gek op eieren, kaas, walnoten, kwark en vis dus voor mij is het eigenlijk ideaal.

hoe goed ik eruit zie - uit mijn mailbox

Mijn omgeving keek me eerst maar vreemd aan, hoe ik kaas en volle kwark zat weg te werken, maar ik kreeg steeds meer opmerkingen over hoe goed ik eruit zag. Inmiddels heb ik een aantal medelijners en het worden er steeds meer. We koken voor elkaar, nemen het voor elkaar mee naar werk en delen onze tips en trucs. Vandaag had ik een “pizza” gemaakt en iedereen zat jaloers naar ons te kijken en wilde het recept!

Alles is dunner

Alles is dunner geworden: zelfs mijn kuiten en bovenarmen en eindelijk kan ik de definitie van mijn spieren zien.

Ik ben blij dat ik je boek heb gevonden en ik blijf het overal en bij iedereen promoten.

Meer lezen en links:

[av_dropcap2 color=”orange” custom_bg=”#444444″]1[/av_dropcap2] Lees meer reacties en ervaringen

[av_dropcap2 color=”orange” custom_bg=”#444444″]2[/av_dropcap2] Test jezelf hoe koolhydraatverslaafd je bent.