Hoe meer diëtisten de koolhydraatbeperkte boodschap uitdragen, des te beter!
De gezondheid van de mens gaat daarmee zeker vooruit en de ziektekosten zullen snel dalen.


 

Steeds meer diëtisten hebben interesse in begeleiding met als basis de Grip op Koolhydraten boeken.
Er zijn al diverse diëtisten en coaches die Grip op koolhydraten begeleiding geven.
Koolhydraatbeperking werkt immers en het is duidelijk een andere boodschap dan vetarm en light.
Calorieën tellen daar zijn de echte jojo-ers heel vakkundig in, dat hoeven ze zich niet door een diëtiste te laten vertellen. Ook vaak tegenvallende resultaten en ‘vermeende’ dieetontrouw door voortdurende honger en drang naar eten met een vetarm calorieën beperkt dieet werkt niet motiverend.

Nu er voor een bezoek aan een diëtiste uit eigen portemonnee betaald moet worden, is de drempel van de diëtistenpraktijk voor velen te hoog geworden. Dat merken de meeste diëtistenpraktijken duidelijk.

Voor diëtisten is het daarom belangrijk dat ze een andere boodschap uitbrengen en dat er ook resultaten geboekt worden en dat die resulaten zichtbaar zijn.
Dan wordt er vanzelf positief over gepraat. Ook een positief welbevinden wordt door anderen opgemerkt. De beste reclame die je voor je praktijk kunt wensen 🙂
Die van mond-tot-mond-reclame brengt vanzelf steeds meer mensen naar de diëtistenpraktijk.

Vooral voor de eerste beginfase is er vraag naar begeleiding. Voor velen is het immers afkicken en omschakelen van vetarm en light naar meer vetten en geen light-producten. Dat is nogal eens niet te begrijpen en/of mensen zijn gewoon bang vanwege de geïndoctrineerde boodschap dat vet slecht is.
Een bevestiging dat je op het goede pad zit, daar wil men wel voor naar een diëtiste die je kan bijsturen en vertrouwen geven.

Mijn eigen GOK-begeleiding gaat alleen via het GOK-forum
Die keuze heb ik gemaakt en het voelt goed. De vraag naar begeleiding was voor mij persoonlijk niet meer te behappen, vandaar mijn keuze om mezelf alleen op het GOK-forum te profileren en via de sociale media de koolhydraatbeperkte boodschap uit te brengen.
Niet iedereen wil gebruik maken van een forum.
Vooral mannen zijn geen forumbeesten.
Persoonlijke begeleiding is daarom nog steeds gewild.
De vraag om Grip op Koolhydraten begeleiding is er zeker.

Daarom:
Diëtisten grijp je kans. GOK-begeleiding is een gat in de markt!
Begeleiding, een stok achter de deur, ruimte voor vragen en bij ieder consult jezelf qua gewicht en/of qua centimeters vooruit zien gaan, daar willen mensen wel voor naar de diëtiste.
Zelfs op eigen kosten 😉

Diëtisten die interesse hebben in GOK-begeleiding kunnen zich melden bij me.
Ik kan boeken met boekkorting leveren en er komt een mogelijkheid om een link naar je eigen diëtisten praktijk op deze Gripopkoolhydraten-website te plaatsen.
Ook jezelf actief profileren als GOK-coach op het GOK-forum is mogelijk.
Heb je ook nog andere ideeën?
Dan hoor ik die graag.