Enquête: Behoefte aan Grip op Koolhydraten begeleiding?

Doe mee aan de enquête:
Behoefte aan GOK-begeleiding?

Om inzicht te krijgen in de vraag naar individuele of groepsbegeleiding zijn wij, Yvonne Lemmers en Karin Herder, een onderzoek gestart onder de mensen die via Grip op Koolhydraten opgewicht willen komen én blijven.

Wij hebben een aantal vragen opgesteld die we graag via een online enquête beantwoord zien.

Afhankelijk van de resultaten kunnen wij dan diëtisten benaderen of zij bijgeschoold willen worden en tevens volgens de GOK-methode cliënten willen begeleiden.

Bij voldoende deelname van diëtisten verwachten we dat er een netwerk kan ontstaan dat landelijk GOK-kers gaat begeleiden.

Het invullen van de enquête kost maximaal 10 minuten.

De enquête blijft tot eind augustus 2014 online.

Onder de mensen die meedoen verloten we een aantal boeken of GOK-proof producten.

De antwoorden en de eventuele e-mailadressen worden alleen voor dit onderzoek gebruikt.

Wij gaan daar oprecht vertrouwelijk mee om.

Ga hier naar de enquête.

Alvast bedankt voor uw medewerking.


Karin Herder, (vierde jaars student Voeding en Diëtetiek)

Yvonne Lemmers


Uitslag enquête:

Lees hier over de resultaten van de enquête

5 antwoorden
 1. Sue Kruitwagen
  Sue Kruitwagen zegt:

  i.v.m. Vakantie ben ik even teruggevallen, maar vond het NIET moeilijk om het dieet weer op te pakken.
  i.v.m. Familiaire hypercholesterolemie, weet ik pas na de volgende controle of Gokken een gunstig effect heeft of niet.
  Vanwege mijn leeftijd (72) wil ik niet snel afvallen en zeker niet erg veel. Ben veel te bang dat ik “hangende vel” eraan overhoud! Dat maakt nog ouder!

  Beantwoorden
 2. Maureen Groven
  Maureen Groven zegt:

  Geweldig zou ik het vinden om eens een tijdje persoonlijk begeleid te worden hoe ik nu precies met Gok kan afvallen. Ben weliswaar 2 jaar geleden 26 kilo afgevallen, maar niet met Gok.
  De Gok-principes volg ik tussen de Cambridgeperioden in, echter steeds kom ik dan weer langzaam iets bij, dus doe ik iets fout…..

  Beantwoorden
 3. Wilma Lamers
  Wilma Lamers zegt:

  Ik GOK nu 2jaar.Goed afgevallen,maar merk op den duur dat de (mn zoete) koolhydraten weer meer behoefte aan krijg. Dat vind ik i gewikkeld en heb daar nog geen oplossing voor.Merk wel dat ik weer makkelijk in gewicht aankom.
  Daarnaast werk ik beroepshalve met Diabetes patienten mbt 3 maandelijkse controles. Neem daarbij ook hun voedi gspatroon door en zou hen meer/beter willen begeleiden mbv de GOK methode,voor diegene die daar open voor staan.
  Gr Wilma Lamers. Praktijkassistente Hatertse Hoed in Nijmegen.

  Beantwoorden
 4. Brenda
  Brenda zegt:

  Ik ben al een hele tijd op zoek naar een diëtist of groep waar ik met GOK terecht kan. Ik heb helaas nu echt een stok achter de deur nodig. Ik heb ruim een jaar zelfstandig GOK kunnen volgen, zonder problemen. Streefgewicht bereikt, op gewicht gebleven, zonder honger en weegschaal stress.
  Maar ben nu 1 jaar gestopt met roken en ben dus ook al een jaar het pad helemaal kwijt, wordt alleen maar zwaarder en wordt er enorm verdrietig van…

  Beantwoorden
 5. Carla
  Carla zegt:

  Ook ik zou het helemaal geweldig vinden om persoonlijke begeleiding te krijgen van een diëtiste die mij kan begeleiden via de GOK methode. Zelf kom ik een heel eind en heb ik vooral overdag veel meer energie en dat vind ik belangrijk. Maar ‘s avonds kan ik nog steeds niet van kh afblijven. Mijn diëtiste gaat mee in mijn streven om via de GOK methode te eten, maar weet er helaas te weinig vanaf, daarnaast is ze wel op de hoogte van kh beperkt eten, maar dat werkt toch even anders dan de GOK.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *