Tricolin – probiotica en prebiotica

 14,95 incl. btw

Tricolin Basic

180 gram poeder

 • Tricolin ondersteunt een regelmatige stoelgang.
 • Tricolin is een glutenvrije formule met zachte psylliumvezels die bijdragen aan een soepele darminhoud die daarmee daarmee een regelmatige stoelgang ondersteunen, prebiotica (inuline) en 5 probiotica stammen.

 

 

Op voorraad

Tricolin

Tricolin is een glutenvrije formule met zachte psylliumvezels die bijdragen aan een soepele darminhoud die daarmee daarmee een regelmatige stoelgang ondersteunen, prebiotica (inuline) en 5 probiotica stammen.

Psylliumschil als een bron van vezels

De huidige Europese dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vezels is 25 gram, iets waar velen van ons niet aan komen met ons moderne dieet. Psylliumvezels zijn een uitstekend vezelsupplement omdat het in staat is om de hoeveelheid van de stoelgang te normaliseren omdat het vocht vasthoudt en tegelijkertijd een zachte gel vormt waardoor de ontlasting makkelijker door het lagere spijsverteringskanaal kan bewegen. Psylliumvezels hebben het voordeel dat het veel milder is dan algemene vezelsupplementen (zoals tarwe en zemelen), die gevoelige darmen kunnen irriteren.

Probiotica

 • Tricolin bevat 5 probiotica stammen:
  Lactobacillus rhamnosus CCM 5217
  Bifidobacterium bifidum CCM 5215
  Lactobacillus acidophilus CCM 5212
  Lactobacillus plantarum CCM 5209
  Lactobacillus bulgaricus CCM 6833

Prebiotica (inuline)

Inuline is een vezel die uit de cichoreiwortel komt. Inuline wordt niet afgebroken door het lichaam, het wordt gefermenteerd door de levende bacteriën in de darmen om de groei van levende bacteriën te stimuleren.
Iedere 5g dosering bevat 3,5g psylliumvezels, 1,5g inuline, 1 miljard probiotische culturen (1x 109 KVE).

Ingrediënten Tricolin

Psylliumvezels (plantago ovata), inuline, probioticumculturen.

Gebruiksaanwijzing Tricolin

Minimaal 10 minuten voor een maaltijd innemen. Schudden voor gebruik.
Volwassenen: tweemaal per dag 1 tot 2 volle theelepels (5-10 gram) mengen in een glas water of vruchtensap (ong. 100ml) en drink het direct op. Neem hierna nog een glas water of vruchtensap (min. 300ml). We adviseren met een lage dosering te beginnen en geleidelijk op te bouwen.
Kinderen: tweemaal per dag 1 volle theelepel (5 gram) mengen in een glas water of vruchtensap (ong. 100ml) met ouderlijk toezicht. Hierna nog een glas water of vruchtensap nemen (min. 100 ml).
Ouders worden geadviseerd een arts of specialist te raadplegen alvorens Tricolin aan kinderen onder 12 jaar toe te dienen.
Tricolin is geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Allergeneninformatie

Tricolin kan sporen van soja en melk bevatten, deze worden gebruikt in de voedingsbodem van de bacteriestammen, op een niveau dat geen invloed heeft op mensen met een lactose-intolerantie.

Belangrijke informatie

Tricolin innemen zónder water kan leiden tot verstikking.

Raadpleeg je arts alvorens Tricolin te gebruiken wanneer je onlangs een darmoperatie hebt ondergaan of last hebt van een darmobstructie.

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tricolin – probiotica en prebiotica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *