Met Grip op Koolhydraten normale ‘merkloze’ producten en geen ‘light-meuk’

 

Het zal maar gebeuren dat alle light-meuk straks uit de supermarkten verdwijnt
omdat iedereen het licht gezien heeft en iedereen zo e-nummervrij mogelijk inkoopt!


 

Bij Grip op Koolhydraten (GOK) eet je normale “merkloze” producten als groente, kaas, vlees, vis, nootjes…
dus geen Optimel, Coca Cola Zero, Pepsi Max, Liga’s, sultana’s etc.

2 antwoorden
 1. hilleen goverts
  hilleen goverts zegt:

  wij leven nu 1 1/2 jaar koolhydraat beperkt aan de hand van Yvonne Lemmers!
  mijn bloedsuiker spiegel is stabiel, mijn vertering regelmatig ( geen opgeblazen balon), mijn cholesterol is gezakt naar 2.1 en ik ben 8 kg kwijt geraakt ( na een half jaar ) , en blijf nog steeds op dit gewicht, voel me energiek, vocht op hoping is gereduceert, ook de cardioloog is zeer te spreken!
  het brengt en heeft mij alleen maar veel goeds gebracht en brengt het nog! je kunt gewoon met je gezin mee eten en hoeft geen aparte producten in huis te halen! ( en eet ik dan een keer te veel koohydraten ben ik direct weer opgeblazen en houd ik vocht vast, ik weet dan direct weer waar ik het voor doe) IK WIL NIET MEER ANDERS!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *