Minder zout en toch veel smaak door E-nummers XYZ

Zout is de nieuwe zondebok

Zout is de nieuwe zondebok.

Dit staat weer garant voor veel aanprijzingen van nieuwe voedingsmiddelen met vermelding:

Nu met nóg minder zout
Minder zout is nóg meer gezondheid
Minder zout en tóch veel smaak

Ooit weleens zoutloos brood gegeten?????

Door het gebruik van de natuurlijke smaakmakers zout en vetten kunnen
de kunstmatige smaakmakers achterwege blijven.
En dát is goed voor je gezondheid.
Daar hebben we geen becelbrood en becelhalvarine voor nodig.


Door gebruik van de natuurlijke smaakmakers
zout en vetten
minder kunstmatige smaakmakers / E-nummers!!!!

©Yvonne Lemmers
diëtiste met Grip op Koolhydraten

1 antwoord
  1. Jacques Cuse
    Jacques Cuse zegt:

    Zout is noodzakelijk voor onze stofwisseling, sterker nog, zonder zout gaan we de pijp uit. Geraffineerd zout is de boosdoener, ontdaan van alle broodnodige (sporen-)mineralen en voorzien van anti-klonter toevoegingen, waaronder vaak zelfs aluminium verbindingen (neuro-toxinen!).

    Ongefilterd en ongeraffineerd zout gewonnen uit zee of oceaan is goed en zelfs nodig voor de gezondheid.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *