Enquête “Koolhydraatbeperkt voedingsprogramma en diabetes 2”

Lees hier alvast een succesverhaal van diabeet en forumlid mammadons. Binnen enkele weken de bloedsuikerwaarden van 23.3 naar 5,1 en van 40 eenheden insuline al naar 8 eenheden insuline 🙂 Lees verder (voor iedereen leesbaar)

Ben je een diabeet type 2 of ben je inmiddels ex-diabeet én eet jij koolhydraatbeperkt dan verzoek ik je hierbij om mee te doen aan de volgende enquête van Very en Tom, twee diëtetiek-studenten van de HAN in Nijmegen.

Deze twee studenten hebben een literatuurstudie gedaan naar diabetes en koolhydraatbeperking.
Tevens hebben ze diverse interviews gehouden met een bekende internist en een aantal diëtisten die vanuit hun praktijken de belangen van koolhydraatbeperking al uitdragen.
En nu willen ze graag zoveel mogelijk bevindingen van (ex)diabeten type 2 die een koolhydraatbeperkt voedingsprogramma volgen, zoals Grip op Koolhydraten.
Hoe meer mensen er meedoen, des te beter natuurlijk.

Vandaar hier mijn verzoek om met de enquête mee te doen en zo snel mogelijk in te vullen. Graag voor 30 maart 2013.

De enquête zal ongeveer 5 à 10 minuten duren.
Alle gegevens zijn anoniem en de resultaten worden meegenomen in het onderzoek.

Link naar de enquête voor (ex)diabeten type 2

Namens de studenten alvast hartelijk bedankt voor je deelname!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Op dit moment is er een afstudeerproject gaande van 2 afstuderende diëtetiek studenten Tom en Mery aan de HAN in Nijmegen over ‘Diabetes en koolhydraatbeperking‘. Een literatuurstudie, divese interviews met artsen en diëtisten en hun bevindingen van koolhydraatbeperking en diabetes én een enquête met ca. 50 respondenten (diabeten die koolhydraatbeperkte richtlijnen naleven). Wij wachten met spanning dit bijna kosteloze afstudeerproject af. Lees hier meer over de enquete […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *