Kickstart pakket – Grip op Koolhydraten

 47,00 incl. btw

Kickstart pakket

Een koolhydraatarm pakket om op een makkelijke manier te starten met Grip op Koolhydraten. Voor lekkere vezelrijke koolhydraatarme ontbijten en lunches. Het kan in combinatie met het kickstartprogramma of met het basisboek Grip op Koolhydraten Opgewicht

In dit pakket vind je

 

Producten in dit combipakket:

De GG-crackers zijn krokante koolhydraatarme crackers waarna je lange tijd geen honger zult hebben.
Ook je darmen worden er blij van. Veel blijer dan van koolhydraatarm brood of crackers met als eerste ingrediënten tarwemeel, soja, (tarwe)gluten of (tarwe) eiwitten.
Advies: De crackers ruim besmeren en beleggen met eiwitrijk (GOK-groen) producten naar keuze.

De koolhydraatarme crackermixen zijn eenvoudig te bereiden. De bereidingswijze staat op de verpakking vermeld. Alleen water toevoegen en bakken in oven of magnetron.

De koolhydraatarme broodmix-1 is ook makkelijk te bereiden. De bereidingswijze staat op de verpakking vermeld. Alleen eieren, water en een beetje olie toevoegen.

Deze stevia heeft geen bijsmaak. Het is lekker in koffie, thee, yoghurt. Ook ideaal om je eigen stevia limonade te maken.
Stevia is ook te gebruiken in de diverse koolhydraatarme zoete baksels die in de Grip op Koolhydraten boeken staan.

Grip op Koolhydraten Productenwijzer. Grip op Koolhydraten (GOK) deelt voedingsmiddelen in volgens een groene, oranje en rode lijst. Een stoplichtsysteem. Deze productenwijzer geeft van meer dan 1600 producten aan of ze GOK-groen (koolhydraatarm), oranje (koolhydraatrijk/beperkt) of rood (te vermijden) zijn.

Interesse in dit pakket én in het online kickstartprogramma? Kijk dan hier verder:

De producten van het kickstartpakket hebben we verwerkt in de menu's. In 6 weken leren we je online de belangrijkste principes van Grip op Koolhydraten. Elke week krijg je weer nieuwe uitleg, een nieuw eetschema en de bijpassende recepten.
GOK Kickstart

 

Extra informatie

Gewicht 1,0 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kickstart pakket – Grip op Koolhydraten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *