GOK-app-beginscherm

Einde verkoop GOK-app per 1 april 2017

Geen grap, maar vanwege uiteenlopende redenen eindigt per 1 april 2017 de verkoop en het onderhoud van de Grip op Koolhydraten app.

Tot 1 april 2017 kan de app nog gedownload worden via de App-store en de Google Playstore.

Kan ik de GOK-app nog wel gebruiken?

Ja, je kunt de GOK-app na 1 april 2017 gewoon blijven gebruiken.
Alleen komen er geen updates meer.

Let wel op dat je de app niet verwijdert van je toestel, omdat je na 1 april 2017 niet meer opnieuw kunt installeren.

Heb je de app, kijk dan even in de App-store of Google playstore of er nog een update klaar staat. We raden alle gebruikers aan, om de laatste versie te installeren.

En verwijder de app na 1 april 2017 niet meer van je toestel!

De app kan via hetzelfde account op meerdere toestellen geïnstalleerd worden.
Ben je fervent gebruiker van de app, zorg dan dat je de GOK-app op een telefoon of tablet hebt staan die je nooit wegdoet.
Offline en zonder SIM-kaart is de app immers gewoon te gebruiken.

 

Via een backup lukt het soms wel om de GOK-app over te zetten:
Zie deze tip van een gebruiker Femke:

Tip voor app-gebruikers: zoals jullie weten is de app sinds april niet meer te downloaden. Ik vond dat erg jammer omdat ik hard aan een nieuwe telefoon toe was. Inmiddels heb ik een nieuwe. Van mijn oude telefoon had ik een backup gemaakt in mijn account. Weet even niet uit mijn hoofd of dat dan je Google of Samsung account is (maar gewoon via de backup functie van mijn telefoon). Toen ik mijn nieuwe telefoon kreeg vroeg die of ik de backup op deze telefoon terug wilde zetten. En gelukkig is de GOK app ook mee gekomen, en hij functioneert ook zoals het hoort!