Becel-boegbeeld Karin Bloemen: “Zo leuk, mensen geloven alles.”

 

Bovenstaand artikel las ik in een blad dat ik bij De Agave – natuurlijk wonen kreeg.
In ruil voor een nieuw ingericht dakterras een interview met mijn leeftijdsgenote Karin Bloemen (52) hét boegbeeld van Becel en voor vrouwen in de overgang.
En wat Karin zegt, dat gelooft natuurlijk iedereen…

Vorige week kwam Foodwatch met
de verzwegen feiten van de peperdure nieuwe becelcampagne

Door haar eerlijke gevoelige levenslied Geen kind meer “heb ik iets” met Karin bloemen.

Karin Bloemen, Becel, de nar en zelfbescherming
Daarom vind ik het zo sneu dat Karin zoveel mensen misleid door te laten geloven dat Becel dé oplossing is voor hun ‘zogenaamde’ cholesterolprobleem.
Het wordt tijd dat Karin eens ‘genard’ wordt, voor haar eigen zelfbescherming.
Karin voelt zich een oude man in haar lijf terwijl ik, met dezelfde leeftijd, me energieker voel dan 10 jaar terug, in mijn koolhydraatrijke Beceltijd.
In 2004 ging bij mij de knop om en koos ik voor koolhydraatbeperking, geen light, GEEN Becel maar wel roomboter en olijfolie.
Nu bruis ik de hele dag van energie.

Dat gun ik Karin en al onze leeftijdsgenoten die in de overgang zitten ook.

Karin, wordt je eigen nar, schei uit met die Becelreclame en investeer in je eigen lichaam.
Maak niet alleen maar keuzes waar geld de allesbeslissende factor is.
Te jong sterven met een zak geld, dát is de tragische kant van roem.
Wees stoer, denk groot en geef toe dat Becel niet het tovermiddel is.
Vaak juist niet, want veel linolzuur werkt ontstekingen in de hand en is daardoor NIET goed voor hart en bloedvaten. En de plantensterolen van Becel pro-activ hebben vaak bijeffecten waardoor energieke mensen in stramme ‘oude mannetjes’ veranderen.
Gelukkig verdwijnen deze klachten vaak als sneeuw voor de zon zodra er gestopt wordt met Becel 😉

Ik hoop dat ik het beter boegbeeld ben voor vrouwen in de overgang.
Daarom mijn boodschap:

Ga over op koolhydraatbeperking, vermijd light en eet roomboter en olijfolie.
En voel wat het met je lijf doet!
Wil je je net zo voelen als Karin Bloemen – een oude man – ga dan door met veel en vaak koolhydraten en het gebruik van veel linolzuurrijke, plantensterolenrijke producten en lightproducten.

Maak je keuze!

Verslaafd aan koolhydraten? Doe hier de test.

14 antwoorden
 1. Megan
  Megan zegt:

  Ondanks dat ik zelf niet veel heb met Karin Bloemen vind ik het jammer dat zij in bovenstaande tekst zo neergezet wordt.
  Wat steken naar Becel of naar politici zouden meer op zijn plaats zijn.

  Beantwoorden
 2. joke
  joke zegt:

  Hopelijk leest ze dit dan ook. Ik erger mij dagelijks aan die Becel reclames, nu weer die van Leontien van Moorsel en Ankie van Grunsven. Jammer dat deze supersportvrouwen zich laten verleiden hiervoor.

  Beantwoorden
 3. Wilma
  Wilma zegt:

  Ik denk dat deze bekende nederlanders geloven dat het werkt. We zijn inmiddels al zo gehersenspoeld dat de meeste mensen geloven dat deze middelen werken. Zelf werk ik op cardiologieafdeling en dit zijn nog steeds de voedingadviezen die mensen krijgen. Naar mij wordt een beetje meewarrig gekeken of agressief op gereageerd als ik GOK aanprijs.

  Beantwoorden
 4. peter
  peter zegt:

  Man man Cees een gokdier naar mijn hart….jij durft t te zeggen. Karin Bloemen woont in Broek in Waterland…daar waar ik regelmatig halteer met mijn bus. ..ergens hoop ik haar ooit in mijn bus te krijgen..zegt t voort van koolhydraten krijg je honger

  Beantwoorden
 5. Ineke Chabot
  Ineke Chabot zegt:

  Na veel research t.b.v. mijn dochter(40)MS sinds haar 21e heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en wat voeding doet.Ik leer nog elke dag en deel graag mijn kennis met anderen. Ik weet nu dat voeding de sleutel is en hoe voeding kan schaden maar ook helen, In mijn lange zoektocht kwam ik bij een behandelaar(arts ) terecht in Arnhem die na heel veel wetenschappelijk onderzoek heeft ontdekt dat de meeste ziekten namelijk ontstaan door ”verkeerde”voeding. Dat is voor iedereen anders en is alleen uit te vinden door een heel speciaal ontwikkeld bloedonderzoek. Als je eet wat goed is voor jou en elimineert wat voor jouw immuunsysteem niet te verwerken is dan knap je op en verdwijnen vele aandoeningen.Het is fantastisch. Het kan Bloemkool voor de een zijn en peterselie voor de ander maar zolang je niet weet wat het is gaat het niet over, maar in ieder geval een dieet van pure voeding en vetten zoals bv. roomboter,kokosolie,olijfolie, veel groenten,zaden en noten houden je lichaam in balans. Becel is een chemisch nepbotertje, een gemanipulateerd smeerseltje dat bijna hetzelfde is als plastic. De ”plantensterolen zorgen ook nog eens voor een verminderde opname vitamine A en D in de darm en dat terwijl de meeste Nederlanders al een tekort aan D zouden hebben.Ik heb Karin Bloemen een brief per mail gestuurd en haar het e.e.a. voorgelegd maar geen antwoord ontvangen. Had ik ook niet verwacht. Ze is net zoals vele andere zogenaamd” maatschappelijk geengageerde” BNers kritisch en op de barricade behalve als er een dik pak geld voor haar neus wordt gehouden.Het is treurig dat veel kuddedieren; de domme massa met zijn allen blindelings geloven wat bijvoorbeeld mensen als Frans Bauer en Jan Smit nu eenmaal roepen.
  Wij worden wij met zijn allen op een verschrikkelijke manier beduveld door Big Multi maar ook door Big Pharma en zolang we dit blijven tolereren en hun producten kopen en niet wakker worden zal het doorgaan.
  Dank voor Uw boek Grip op. Het is super.
  Helemaal eens met Kees!!
  Groetjes Ineke

  Beantwoorden
 6. Sandra
  Sandra zegt:

  Ik kan me best voorstellen dat Karin Bloemen zich hoereert aan Becel, ze heeft nou niet bepaald het lijf om in de Playboy te staan en van de centjes van haar vriend kan ze ook niet rondkomen. Ze is een echte westfries, net als Sonja Bakker met haar eierkoeken. Als je er in tuint ben je zelf een sukkel, toch?

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Becel-boegbeeld Karin Bloemen: “Zo leuk, mensen geloven alles.” […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *