Fricandeausalade

Fricandeausalade – Recept uit Grip op Koolhydraten – Dagmenu’s, richtlijnen en recepten

FRICANDEAUSALADE

Een makkelijke en snelle lunchsalade voor 1 persoon.
• 1 el pijnboompitjes
• sla naar keuze
• 1 el kappertjes
• 75 g fricandeau
• 2 el Oma Lemmers-dressing (zie blz. 174)
• zwarte peper naar smaak

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan
tot ze wat bruin kleuren. Verdeel de gewassen sla over
een bord. Verdeel er de pijnboompitten, kappertjes en
fricandeau over. Besprenkel met de dressing en maak af
met wat zwarte peper.

Variant

Vervang fricandeau door vlees, vis of ei naar keuze.

 Dit recept is GOK-groen, koolhydraatarm. 

.

Zie ook het recept van Courgettespaghetti op deze pagina:

Courgettespaghetti

Meer lezen?

Lees hier wat het verschil is met de andere Grip op Koolhydraten boeken.

Recensies bekijken?

Ga dan hier naar Bol.com