Grip op Koolhydraten - snel en simpel, in 30 minuten aan tafel

Persbericht

Grip op koolhydraten – nu nog sneller gezond

Al jaren dé dieettrend

Al meer dan 250.000 mensen vielen af met Grip op Koolhydraten (GOK) van diëtist Yvonne Lemmers. Deze bewezen succesvolle methode helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Het nieuwe boek Grip op koolhydraten – snel & simpel, in 30 minuten op tafel van Yvonne Lemmers maakt haar succesvolle GOK-methode nóg toegankelijker.

 

Door het populaire koolhydratenuurtje houdt men deze methode wél vol en krijgen mensen met diabetes, overgewicht, een chronische ziekte of iedereen die gewoon wat kilo’s kwijt wil een gezonde leefstijl. Dit boek bevat meer dan 90 snelle en simpele recepten en 28 handige dagmenu’s. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op!

 

Lezers over de eerdere boeken van Yvonne Lemmers

‘In 5 maanden viel ik ruim 10 kilo af met het voedingsprogramma van Grip op Koolhydraten, zonder dat ik één dag honger had.’

‘Mijn oma, mijn moeder en ik eten al jaren volgens GOK en mét succes! Mijn oma heeft al heel lang diabetes type 1 en is heel erg vooruit gegaan. Ze hoeft lang niet meer zo veel insuline te spuiten als voorheen.’

Over de auteur

Yvonne Lemmers is diëtist. Ze ontwikkelde Grip op Koolhydraten (GOK): een bewezen methode die helpt om van overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Yvonne begeleidt mensen die willen afvallen en verkocht ruim 250.000 boeken.

Grip op koolhydraten – snel & simpel, in 30 minuten op tafel | Auteur: Yvonne Lemmers | ISBN: 9789021582597 | Prijs: €22,50 | Verschijnt op 28 september 2021

Nieuws over Boeken

Grip op Koolhydraten boek 5 met voorbeeldmenu's voor Gastric Bypass

Heb je nog tips voor mensen met een gastric bypass?

/
Grip op Koolhydraten en een Gastric Bypass gaan goed samen. Uitleg: Met een maagverkleining GBP is het van groot belang om dat wat je eet, je lichaam 'voedt' en niet alleen maar 'vult'. Dat je voldoende eiwitten en goede vetten binnen krijgt. En dat je ook strikt de voorgeschreven supplementen in blijft nemen. Nutriëntentekorten (een tekort aan vitamines, mineralen en sporenelementen) liggen op de loer. En als je op celniveau tekorten hebt, dan gaat het lichaam ‘schreeuwen’ om voeding in de vorm van honger! De weekmenu’s 7 en 8 zijn als voorbeeld te gebruiken voor mensen met een maagverkleining. Daarnaast zijn natuurlijk alle 120 recepten in je koolhydraatbeperkte eetpatroon te verwerken.

Nieuwsbrieven Grip op Koolhydraten –

nieuwsbrief Laatste GOK-nieuwsbrief:   Nieuwsbrief…
Het borstkankerboek - Anna van Wittenberghe

Het borstkankerhandboek en Grip op Koolhydraten

/
Het borstkankerhandboek – Anna van Wittenberghe Anna van Wittenberghe is een lotgenootje. Anna is schrijfster en vertaalster. Ze heeft een aantal voedingsboeken vertaald. In 2019 kreeg zij zelf borstkanker. Omdat het boek dat zij toen wilde lezen onvindbaar was, schreef ze Het borstkankerhandboek. Yvonne Lemmers: "Zelf heb ik in december 2007 de diagnose borstkanker gehad. Nu dus al 14 jaar geleden. Ik ben er tot nu toe goed doorheen gekomen. Met dank ook aan mijn koolhydraatbeperkte voeding. Anna benaderde mij. Ze had haar boek bijna af maar wilde nog graag een hoofdstuk aan Grip op Koolhydraten toe voegen. Omdat het haar zoveel gebracht heeft."
Grip op Koolhydraten feestbrood