Grip op Koolhydraten - snel en simpel, in 30 minuten aan tafel

Persbericht

Grip op koolhydraten – nu nog sneller gezond

Al jaren dé dieettrend

Al meer dan 250.000 mensen vielen af met Grip op Koolhydraten (GOK) van diëtist Yvonne Lemmers. Deze bewezen succesvolle methode helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Het nieuwe boek Grip op koolhydraten – snel & simpel, in 30 minuten op tafel van Yvonne Lemmers maakt haar succesvolle GOK-methode nóg toegankelijker.

 

Door het populaire koolhydratenuurtje houdt men deze methode wél vol en krijgen mensen met diabetes, overgewicht, een chronische ziekte of iedereen die gewoon wat kilo’s kwijt wil een gezonde leefstijl. Dit boek bevat meer dan 90 snelle en simpele recepten en 28 handige dagmenu’s. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op!

 

Lezers over de eerdere boeken van Yvonne Lemmers

‘In 5 maanden viel ik ruim 10 kilo af met het voedingsprogramma van Grip op Koolhydraten, zonder dat ik één dag honger had.’

‘Mijn oma, mijn moeder en ik eten al jaren volgens GOK en mét succes! Mijn oma heeft al heel lang diabetes type 1 en is heel erg vooruit gegaan. Ze hoeft lang niet meer zo veel insuline te spuiten als voorheen.’

Over de auteur

Yvonne Lemmers is diëtist. Ze ontwikkelde Grip op Koolhydraten (GOK): een bewezen methode die helpt om van overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Yvonne begeleidt mensen die willen afvallen en verkocht ruim 250.000 boeken.

Grip op koolhydraten – snel & simpel, in 30 minuten op tafel | Auteur: Yvonne Lemmers | ISBN: 9789021582597 | Prijs: €22,50 | Verschijnt op 28 september 2021

Nieuws over Boeken

Grip op Koolhydraten feestbrood

Grip op Koolhydraten snel en simpel – Nummer 2 in bestseller 60

/
Grip op Koolhydraten snel en simpel – Op nummer 2 binnengekomen in de bestseller 60 in week 40 2021 Hoe trots kun je zijn! Al meer dan 250.000 mensen vielen af met Grip op Koolhydraten (GOK) van diëtist Yvonne Lemmers en met 'Grip op koolhydraten - snel & simpel, in 30 minuten op tafel' is GOK nog toegankelijker geworden! Door het populaire koolhydratenuurtje houdt men deze bewezen succesvolle koolhydraatbeperkte methode wél vol en krijgen mensen met diabetes, overgewicht, een chronische ziekte of iedereen die gewoon wil afvallen een gezonde leefstijl. Dit boek bevat meer dan 90 snelle en simpele recepten en 28 handige dagmenu's. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op!

Kick af van die koolhydraten

/
In Vriendin – Balans van september 2021 stond een mooi uitleg over koolhydraten. Dit artikel is gebaseerd op uitleg over ‘verslaafd aan koolhydraten’ afkomstig uit het basisboek Grip op koolhydraten - Opgewicht.
Grip op Koolhydraten snel en simpel

Grip op Koolhydraten – snel en simpel in 30 minuten op tafel

/
- Grip op Koolhydraten - snel en simpel - in 30 minuten op tafel bevat 90 gok-groene en gok-oranje recepten, waarvan 51 recepten zonder vlees. Deze vegetarische recepten zijn duidelijk met een V aangegeven. Ook staan er 28 handige dagmenu's in. Zo zit je in 30 minuten aan tafel en sta je met een verzadigd gevoel weer op! - Al meer dan 250.000 mensen vielen af met Grip op Koolhydraten (GOK) van diëtist Yvonne Lemmers. Deze bewezen succesvolle methode helpt om van klachten als overgewicht, weinig energie en stemmingswisselingen af te komen. Het nieuwe boek Grip op koolhydraten - snel & simpel, in 30 minuten op tafel van Yvonne Lemmers maakt haar succesvolle GOK-methode nóg toegankelijker.