Grip op Koolhydraten heeft absoluut GEEN connecties met het Mentale Dieetplan of Katja Callens

Ik word een beetje misselijk van de opdringerige promotie van het mentale dieetplan van Katja Callens. Het komt in allerlei hoedanigheden als twittervolger en als ‘vriend’ op facebook. Iedere keer blokkeer ik de berichten, maar telkens weer onder een andere naam komt het voorbij. Katja Callens? Uit Leuven? Woonplaats Hong Kong? En op video’s is ze niet te zien alleen te horen met een Nederlandse stem.

En nu zie ik dat het Mentale dieetplan misbruik maakt van de naam grip op koolhydraten. Allerlei domeinnamen met de woorden grip op koolhydraten verschijnen er en telkens weer zit het Mentale Dieetplan met de (fictieve?) Katja Callens erachter.
Laat je niet misleiden.
Denk niet dat Grip op Koolhydraten connecties heeft met het mentale dieetplan of met Katja Callens! Integendeel.

Het mentale dieetplan maakt gebruik van de naam ‘grip op koolhydraten’ en hebben zelfs websites met die naam geregistreerd o.a. www.gripopkoolhydraten.org www.grip-op-koolhydraten.net waarin natuurlijk niet over grip op koolhydraten maar over het mentaal dieetplan gesproken wordt.

Ook duikt het mentale dieetplan op via sociale media met o.a de volgende Twitternamen: G.Ezondje, Dr. Trendy, Geldonline, Jane @Ikwilafslanken, Bestel online, Afvallen in 1 week. En hierachter schuilt telkens weer het mentale dieetplan.
Wil je trouwens geld verdienen aan het mentaal dieetplan dan kun je via affiliate programma veel geld verdienen. Het mentaaldieetprogramma kost 69 euro en als affiliate krijg je daar 21 euro voor. Vandaar dat het mentale dieetplan zoveel opduikt in reclame banners.

Alleen www.gripopkoolhydraten.nl is de officiële website van Grip Op Koolhydraten (GOK).

Een korte google actie leverde o.a. de volgende berichten/klachten op over het mentale dieetplan en Katja Callens

Klachten over Katja Callens